A főnököm a legnagyobb tapló

Tisztelt Mt!

 

Mit tehetek, ha a főnököm a világ legnagyobb egoista hölgye, úgy érzem megaláz, kinevettet, gúnyt űz belőlem mások előtt? Egy étteremben dolgozom 2 éve, 60 km utazom oda-vissza 1 nap, elég fárasztó munka után fáradtan az autóba ülni és oda figyelni még hazafele. Sajnos a főnököm nem tudd túl órát adni a kérésemre, így hát úgy döntettem, hogy új munkahely után nézek.

 

Ezt közöltem és kértem a segítségét, ha tud, segítsen. Ez 1 éve volt, azóta sok lehetőséget kaptam interjúkra, de csak kevés helyre jutottam el a "kedves"főnököm miatt. Nem tudlak elengedni most, nincs elég ember, hogy most te is szabadnapos legyél, vagy 6-7 nap múlva adott időpontot adott az interjúra------ és még sok kifogással nem tudtam interjúra elmenni. Úgy éreztem igazságos, ha szemtől szemben meg mondtam, hogy váltani akarok. Na, itt csesztem el (sok barátom azt mondta, hogy ha meg van a meló, akkor szóljak csak). És innentől kezdődtek a szemétségek az én "drága" főnökömtől...

An-angry-woman-007.jpg
Pl:


- Próbálok munkahelyet váltani, amit meg kell mondanom előtte, hova küldöm az önéletrajzomat. úgy érzem, azért nem hívnak fel, mert ha őt hívják, hogy mondjon véleményt rólam, negatívat mond.


- Néha a kollégák és vendégek előtt fütyisnek hív, nevetséges gondolom, de számomra nem jó érzés, annak ellenére, hogy kértem, hogy NE szólítson így, mert van rendes nevem (erre csak az a válasza, hogy mindenkinek van itt egy másik neve).


- Legutóbb, és ez gyakori, hogy ha szünetemen kívül megyek el kb. 30 másodpercre a WC re (nem írnám le miért) akkor az erélyesen mások előtt szóvá teszi, hogy miért megyek a WC re. Ez abszurd, ha menni kell, akkor menni kell. Hihetetlen számomra, hogy ilyen gyerekesen viselkedik velem

100%-ig teljesítem a munkám,de minden megbeszélésen negatív megjegyzésekkel dobál.
Mindenre a válasza, hogy azért nem vagyok boldog és 100%-os, mert én el akarok menni.
Felmondanék már nagyon szívesen, de feleségem van, aki első gyermekünket várja es hát csak ezt tart vissza.


Köszönöm, hogy el olvastátok és remélem hasznomra lesz a hozzászólásotok.


További szép napot mindenkinek!