Ennyi fizetésből nem fogok tudni megélni

Tisztelt Munkahelyi terror jog!

 


Jelenlegi munkahelyemen, egy bankban 3 éve dolgozom. A munkámmal mindig meg voltak elégedve, mindig a sikeresen értékesítők között voltam. Március elsején váratlanul egy kolléganőt elküldetek, engem pedig 4 órásra vettek vissza, mint mondták nem kell megindokolni a döntést.

 images_19.jpg


Ennyi fizetésből sajnos nem fogok tudni megélni, ezért körülnéztem és úgy néz ki, hogy egy másik bankba felvesznek 8 órás foglalkoztatásban. Szeretném elmondani azt is, hogy most voltak a minősítések, melyet úgy küldtek át - állítólag - hogy nem lehetett elolvasni. Így még a leírtakat megcáfolni sem tudtam a személyes elbeszélgetés során, ahol a vezetőasszony sajnálkozott a történteken, azt mondta, hogy különösebb probléma nincs a munkámmal, s ha az egyik kolléganő jövőre megy nyugdíjba, akkor ismét 8 órás lehetek. Én addig nem tudok sajnos várni, de azt elmondtam, hogy legalább 6 órásra tettek volna, mert az legalább rendesen beleszámít a szolgálati időmbe, nem úgy, mint a 4, óra (2 év számít csak 1 évnek) erre nem mondott semmit.

 

Pár nap múlva aztán megérkezett az olvasható email is, ami egyáltalán nem azt fedte le, amiről beszéltünk. Itt hiányosságokat találtak a munkámban, annak ellenére, hogy mindig a legjobb értékesítők között volta,- erről havonta kaptunk e-mailt a központból – leírták a minősítésemben, hogy nem volt megfelelő az értékesítésem, nem hoztam az elvárt teljesítményt. Tehát ez nem fedi a valóságot. Ez az igazságtalanság nagyon bánt engem.

 


Szeretném megtudni, ha sikerülne találnom 8 órás foglalkoztatást, azonnali hatállyal, felmentési idő ledolgozása nélkül felmondhatok-e?

 

Új állás! Új élet! Válts velünk Te is! Több ezer állásajánlat a Cvonline.hu oldalán.

 

unnamed_1.jpg