Munkahelyi diszkrimináció és politikai terror

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Tisztelt Munkahely Terror!

 

2014 szeptembertől október közepéig alkalmazásban voltam egy megváltozott munkaképességű dolgozókat foglalkoztatott vállalkozásnál, ahol egészségügyi végzettségem mellett irodai alkalmazottként foglalkoztattak, Kezdetben örültem ennek a munkának, mivel rokkant nyugdíjasként 57 évesen Békés megyében korlátozottak a számomra esélyt adó munkahelyek! Úgy éreztem, még jól is járnak velem, hiszen személyemmel 2 embert is kapnak, bármi probléma előfordul a beteg emberekkel, sokat tudok segíteni.

 

Számtalan hiányosságot tapasztaltam, de nemcsak én, hanem kollégáim is, amiért szót is emeltünk, de sajnos változást nem, vagy csak lassú mértékben tapasztaltunk, Ezek a hiányosságok komoly problémákat okoztak, mint a munkavégzésben, mint az emberek alaphangulatában is. Ám nem szerették a vezetők, az úgymond okoskodókat, és egyre inkább érezhető volt számomra legfőképpen a velem szemben tanúsított utálatosságuk.

 

Majd következetta2014 es polgármesteri választás és én nem arra az emberre szavaztam, akinek a cég létrejöttét az alapítók köszönhették! Ezzel elindult irányomba a politikai diszkrimináció! Azért nevezem annak, mert más emberek is voltak, akik szintén nem a megfelelő jelöltre szavaztak, én pedig le sem tagadhattam, mert védelmi beszédet mondtam, polgármester jelöltem személye mellett. Ennek hatására komoly ellentétek forrongtak körülöttem.

 sad_older-woman-430x279.jpg

Feljegyzést is kaptam egy ártatlan szóváltást követően, amit egy nagyon primitív jegyzőkönyv létrejötte követte, ami magasan utal az illető iskolai végzettségére! Néhány nap múlva engem baleset ért, táppénzre kerültem, majd mivel a három hónapi próbaidőn belül voltam, azonnali hatállyal elbocsájtottak! Jogsérelmemet először békés körülmények közepette szerettem volna tisztázni, de erre az alperestől nem kaptam lehetőséget. Ragaszkodom a diszkrimináció tényszerűséghez. mivel mélyen megsértették emberi méltóságomat és az egyenlő bánásmód törvényét!

 

Akivel eddig beszéltem , mindenki csak elmarasztalást lát ügyem tisztázásában! Én igazságszerető vagyok, bízom abban, hogy a hatályos erre vonatkozó törvények az én javamra mutatnak igazságot! Mégis mindezek mellett segítséget kérnék, hogy hogyan lehet politikai diszkrimináció tényszerűségét igazolni. Mik azok a jellegzetes momentumok, amikre okvetlen oda kell figyelni, illetve erősíteni kell!

 

Kérem, ha szívükön viselik egy 57 éves, nem buta hölgy sorsát, aki beteg, de hasznos tagja szeretne lenni a társadalomnak, segítsenek nekem! Köszönöm szépen!

 

További szép napot!