A váltótársam utál, mint a szart

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre

Tisztelt Munkahelyi Terror blog! 

Jogi lépéseket fontolgatok a munkahelyemen ért megalázás és rendszeres terrorban tartás miatt, amivel kapcsolatban a segítségét szeretném kérni. Dióhéjban felvázolom az esetet. 3 műszakban dolgozom egy nem túl jóhírű cégnél. A váltótársam, aki nálam jóval idősebb kijelentette, hogy utál, mint a sz.rt és mindent megtesz, hogy engem eltávolítson a munkahelyről.

Hazugságokkal és mondvacsinált hibákkal aknázza alá a munkámat és a létező összes módszerrel ellenem fordítja a kollégákat és a főnökséget. Holott mindenki tisztában van vele, hogy az említett egyén alkalmatlan a morális munkavégzésre, mégsem tesznek lépéseket a konfliktus megoldásával kapcsolatban. Legutolsó álláspont szerint azt fontolgatják, hogy engem át tesznek másik munkakörbe egy másik részlegre. Nem tartom igazságosnak, hogy azt büntetik, aki az elszenvedője a folyamatos megalázásnak, hazugságoknak.

angry-man-shouting-and-pointing-to-camera-studio-shot.jpg

A főnök kijelentette, hogy ameddig tettlegességig nem fajul a dolog addig képtelen igazságot tenni köztünk. Az lenne a kérdésem, hogy milyen úton tudnám ezt az esetet jogi útra terelni, esetleges kártérítésre van e jogosultságom, illetve ha engem hátrány ér emiatt a munkahelyemen, akkor érdemes e polgári peres eljárást kezdeményezni az ominózus kolléga ellen. Többször is életveszélyesen megfenyegetett, szidta a női hozzátartozóimat és most már az állásom, megélhetésem forog kockán miatta.

Szükség szerint 2-3 tanút is össze tudnék hívni, akik alátámasztanák a vádjaimat, illetve a munkahelyi kép és hangrögzítő eszközök is megörökítettek ilyen eseteket. Válaszukat előre is köszönöm!

Sándor

Hirdess a Munkahelyi Terror blogon és 1 HÓNAPOT AJÁNDÉKBA ADUNK. A részletekért KATTINTS!