A számlát fizetni kell

 

 

MUNKAHELYI TERROR BLOGTALÁLKOZÓ - !!!ÚJ IDŐPONT!!!

 

Thia levele következik. Kellemes hetet mindenkinek!
 
Pár évvel ezelőtt is nehéz volt állást találni és most is. Szerintem az álláskeresőknek is nagyjából 2 fajtája van. Aki tényleg dolgozni akar, és aki még a mostani időben is megválogatja, hogy mit vállal el. Nagyon irigylem a levél íróját, hogy ilyen hamar ilyen jó munkát talált, de azért kicsit szkeptikus vagyok vele kapcsolatban.

Anyukám vegyész, életkorát tekintve 43 éves, 1-2 éve van a mostani munkahelyén. Anno mikor állást keresett nem volt egyszerű. A Richter-nél dolgozik, szalag mellett. Pakol, csomagol. Valamiből számlát kell fizetni, elvállalta.

Mellesleg nem olyan egyszerű sajnos egy plázába bekerülni ruhát hajtogatni. Próbáltam, mert nekem is mindegy volt milyen munka, csak valahova vegyenek fel. Mindenhonnan elhajtottak, mondván nincs kereskedelmi végzettségem. Azért kíváncsi lennék, ottani hölgyeménynek van. Ugyanis később dolgoztam a NewYorker-ben diákmunkán keresztül, és ugyanazt csináltam amit a többi ott dolgozó főállású.

Szerintem a hajtogatáshoz, csipogók felrakásához, rendrakáshoz nem kell kereskedelmi végzettség. Az üzletvezetőnek legyen, de a többinek minek?

Thia

Továbbra is várjuk a leveleket a munkahelyiterror@gmail.com címre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre várja Erynnis.