Várom, hogy kitegyék a szűrömet

Olvasónk napok óta azon görcsöl, hogy mikor válnak meg tőle munkahelyén a gazdasági válságra hivatkozva.

sziasztok!


ez nem álláskeresős poszt, bár arról is tudnék írni, habár csak 40 helyre küldtem el az életrajzom idén. 26 éves, második diplomáját gyúró, nagyon tenni akaró, talpraesett, jó szervezőkéjű lány vagyok. harmadik éve vagyok a cégemnél a vezérigazgató asszisztenseként, protekcióval kerültem be, de sosem éltem vissza ezzel, sőt.


pénzügyi szektor, most válság van ugye, a hétfői meetingen a főnök bejelentette, hogy leépítések lesznek a 14 fős bandából. eleinte egyértelmű volt számomra, hogy én leszek a kiválasztott többek közt, de már második napja ülök itt a gépem előtt enyhe gyomorgörccsel, mert bár másnapra lett ígérve mindenkinek a "beszélgetés", a főnököm sehol, három munkavállalóval sikerült beszélni majd' 36 óra alatt.


vele egyébként jó volt a viszonyom, bár beígért egy másik pozit nyáron és ezért maradtam itt akkor és kötöttem meg a tanulmányi szerződésemet, nem kaptam meg. a fluktuáció jelentős volt az elmúlt években, én is új vezig mellé kerültem fél évvel a kinevezése után. azóta gyakorlatilag mindenki kicserélődött, egy ember van a régiek közül, kettő aki vele együtt került ide és ennyi.


mindent megcsináltam amit kiszabtak rám, sosem mondtam, hogy nem tudom megcsinálni, kerestem a munkát mindig is, átjárkálva a többi területre, segítőkész vagyok, kedves, tudok mosolyogni, elintézni a kínos ügyfeleket, telefonokat, segget csinálok a számból nap mint nap, ha arra van szükség, hazudok a telefonba, személyesen, irodaszer, kávé-tea mindig van, el is mosogatok 14 ember után, ha arról van szó. kát és fél év alatt ha háromszor voltam ebéd szüneten.



és most, "egy idősen" a főnökkel, én, aki régi embere, megbízható, tenni akaró, ki leszek téve. és ennek közlésére közel két napja várok. tárgyal. nincs bent. nem ér rá. bezárkózik.
ez normális?


sogo

 

Továbbra is várjuk a leveleket a munkahelyiterror@gmail.com címre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre várja Erynnis.

Mindenkit arra szeretnénk buzdítani, hogy bátran írja le a cég (vállalat, stb.) nevét, ahol visszaélésekkel, diszkriminációval, és egyéb jellegű munkahelyi terrorral találkozik !!! Természetesen nem kötelező, de nagyon örülnénk neki.