Fényképem Facebookon és Iwiwen található

Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre.

Egy rövid részlet egy éttermi üzletvezetői állásra jelentkezőtől. A folytatás se jobb, de azt személyiségi jogok miatt nem közlöm:

 

"Tisztelt Hölgyem/Uram!



39 éve dolgozom a vendéglátásban.Szeretem a kihívásokat,nagy munkabírással rendelkezem,hisz az utóbbi munkahelyemen 260-300 órát dolgoztam,az árubeszerzést is én intéztem!Paramétereim:183cm,102kg./sportos/

facebook_iwiw_logo.jpg

Főbb célom,hogy az Önök szállodájában helyt álljak és bizonyítsam rátermettségem,valamint a szakma iránt érzett szeretetemet.Bármikor munkába tudnék állni!Nem szeretnék itt jó kommunikációs készségről rátermettségről,kitartásról és pontosságról írni, a munkám beszéljen helyettem!Fénykép Facebookon és az Iwiwen található!

Startkártyám szeptembertől kiváltható !"

 

Szerintetek erre milyen választ lehetne adni?

A megcélzott pozíció egy rangos 4*-os hotel éttermi vezetői állása, a hirdetésben szakmai gyakorlat , illetve nyelvtudás volt kikötve. Az jelentkezőnek gyakorlata van, nyelvismerete nincs. Fordítva kisebb gond lenne, gyakorlatot itt is megszerezheti, valahol mindenki kezd.

 

Remélem nem lett túlságosan zavaros a levél, de kíváncsi vagyok a reakciókra.

 

Üdvözlettel:

 

Mariann