Éttermi szarka

Üdv Mindenki! Judy levele következik, aki egy gyorsétteremben dolgozik Pécsett. Sajnos nincs minden rendben a munkahelyén, titokzatos szarka vadászik a dolgozók értékeire. De ki a felelős mindezért?

Ps: Kedves Judy! Azt elárulhatnád, a rendőrség mit szól mindehhez?

Szia despota!

 

Csak egy rövid történetet szeretnék megosztani veled és az olvasókkal. Nem tudom, hogy belefér-e a terror kategóriába, de nekem eléggé megkeseríti az életemet.

 

A munkahelyemen (egy pécsi gyorsétterem) mindennapossá váltak a lopások. Szinte mindenkinek tűnt már el valamilyen értéke. Volt, akinek a mobilját lovasították meg, akadt, akinek a pénztárcája vált köddé, az egyik srácnak a kabátja és vele együtt minden személyes holmija "veszett el".

 

Mivel idegen nem léphet be a személyzetis részre, ezért csak közülünk való lehet a szarka, de egyszerűen képtelenek vagyunk kideríteni, ki lehet az.

 

A vezetőségnek már számtalanszor jeleztük a problémánkat, de nem tesznek semmit az ügy orvoslásáért... Az lenne a megoldás, ha zárható szekrényeket szerelnének fel, amit csak a szekrény tulajdonosa tudna kinyitni.

 

Olyan nagy kérés ez?

 

Judy

Továbbra is várjuk a leveleket a munkahelyiterror@gmail.comcímre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni!

Hirdessen nálunk a lehető legolcsóbban! A részletekről érdeklődjön emailben!